Info

KBU:n Facebook-sivut

Mitä ja missä

Kalajoki Beach Ultimate on “Hattuturnaus” joka järjestetään Kalajoen hiekkasärkillä. Turnaus pelataan viidellä viittä vastaan sekajoukkuein. Säännöt.

Video: BULA

Kenelle

Kaikki voivat osallistua. Joukkueet jaetaan pelaajien kokemuksen mukaan mahdollisimman tasaväkisiksi. Nämä tiedot kerätään ilmoittautumisen yhteydessä. Eli turnaus oKBU2012-163n avoin kaikille riippumatta taitotasosta tai urheilullisuudesta (ensikertalaisista maajoukkuepelaajiin, kaikki ovat tervetulleita). Joukkueen kokeneemmat pelaajat opastavat vähemmän kokeneita eli ei tarvitse pelätä osallistumista vaikka ei olisi ennen ultimatea pelannutkaan.

Lajiin ensikertaa tutustuville tai vähemmän pelanneille järjestetään vapaaehtoinen opetussessio perjantai-iltana.

Kuka järjestää

Turnauksen järjestää Disquitos, Ultimate frisbee-seura Oulusta.

Kuinka osallistua

Ennakkoilmoittautuminen. Lue lisää osallistuminen -osiosta. Jos et ole vielä varma osallistumisestasi, ilmoittautuminen onnistuu myös pelipäivänä. Ennakkoilmoittautuminen on luonnollisesti edullisempi vaihtoehto ja auttaa järjestäjiä luomaan tasaväkiset joukkueet ja toimivan pelisysteemin.

MajoitusKBU2012-160

Turnaus järjestetään keskellä kuuminta lomasesonkia. Majoitus kannattaa hoitaa kuntoon heti.
Yhteismajoituksesta kiinnostuneet ottakaa yhteyttä: kalajokibeachultimate@gmail.com

Kuinka pääsen paikalle

Tapahtumapaikka on Kalajoen hiekkasärkät. Kalajoki sijaitsee Valtatie 8:n varrella (Ylivieska 40km, Kokkola 68km, Oulu 130km). Lähikaupungeista on säännölliset bussiyhteydet Kalajoelle. Matkustus- ja majoitusvaihtoehtoja voi etsiä osoitteesta www.kalajokimatkailu.fi tai kysellä vinkkejä tapahtuman järjestäjiltä.